Werkbijdrage Kunstinitiatieven Mondriaan Fonds gehonoreerd!

13 juni 2015    nieuws

Gisteren kreeg ik te horen dat mijn aanvraag is gehonoreerd! Een paar maanden geleden deed ik voor de ACSH en De Perifeer, in combinatie met nieuw te ontwikkelen Esc.rec. uitgaven, een aanvraag bij het Mondriaan Fonds voor een Werkbijdrage Kunstinitiatieven. Gezien de grote hoeveelheid aanvragen voor deze werkbijdrage was de kans daarop erg klein, dus ik ben er nog steeds een beetje ondersteboven van…

Deze toekenning betekent voor mij echt een enorme impuls voor mijn werkzaamheden op dit vlak. Daarnaast voelt het als officiële erkenning voor de kwaliteit van mijn programma, uitgaven en toekomstplannen. Een heel fijn gevoel, waar ik eerst maar eens lekker van ga zitten genieten. En dan snel weer aan de slag!

A few months ago I applied for a Work Contribution Arts Initiatives at the Mondriaan Fund. Yesterday I was told that my application is granted! For me, this really means a huge boost. In addition, it feels like an official recognition of the quality of my program, releases and future plans. A very nice feeling, which I’m savouring right now. And then quickly back to work!