Bandcamp Covid-19 support

18 maart 2020    nieuws, shoppen

Bandcamp komt vrijdag 20 maart met deze fantastische actie: “To support musicians during the Covid-19 pandemic, Bandcamp is waiving revenue share on all sales this Friday, March 20, from midnight to midnight PST. Let’s come together as a community to put money directly into artists’ pockets.”

Ook bij De Perifeer zijn optredens gecanceld, vaak van artiesten die niet alleen de inkomsten voor dit enkele optreden, maar hun hele tour in rook zagen opgaan. Om ook deze artiesten te steunen heeft De Perifeer hieronder een paar favoriete uitgaven van deze artiesten verzameld die jullie op Bandcamp kunnen kopen. Ook na vrijdag kan je artiesten nog op deze manier steunen natuurlijk, dus De Perifeer vult deze lijst de aankomende tijd aan met muziek van meer artiesten waarvan optredens in De Perifeer hoogstwaarschijnlijk ook nog gecanceld moeten worden.

Als jullie daarnaast De Perifeer zelf willen steunen, waar een hoop voorbereidingen en promotie voor deze events onbetaald de prullenbak in kon, dan kan dat bijvoorbeeld door muziek te kopen van het aan De Perifeer gelieerde platenlabel Esc.rec. via escrec.bandcamp.com.

Neem even lekker de tijd om er helemaal doorheen te spitten… de moeite waard! Hartelijk dank alvast.