— Dit is een overzicht van alle concerten in de ACSH (Ass-crack Stage-hack) concertreeks, die van 2008 t/m 2017 werd georganiseerd door het aan De Perifeer gelieerde platenlabel Esc.rec. In feite is De Perifeer ontstaan vanuit deze langlopende concertreeks, vandaar dat deze concerten zijn opgenomen in dit archief, ondanks dat ze voor een groot deel dateren uit een pre-Perifeer tijdperk. —

zo 24 maart 2013

ACSH #23: Guido Möbius & Stöma

In deze 23ste editie van ass-crack stage-hack presenteert esc.rec. twee avontuurlijke zondagmiddagconcerten van Guido Möbius en Stöma.

  Havenkwartier       concert       €8

Lees meer Foto's

zo 10 maart 2013

ACSH #22: Coolhaven

In deze 22ste editie van ass-crack stage-hack luister je in een archaïsche setting naar ‘De terugkeer van de Ectoplasmaplaneet’. Een ouderwets radio hoorspel dat ter plekke door de zich onbespied wanende leden van Coolhaven en hun gast Ilse Froklage wordt voorgedragen.

  Havenkwartier       live hoorspel / opera       €5

Lees meer Foto's

zo 24 juni 2012

ACSH #21: Stijn + Bertin + Muziek Raken

Na een zeer geslaagde eerste junior editie van de ass-crack stage-hack vorig jaar, organiseert esc.rec. samen met WILLIE nu eindelijk een tweede junior editie van deze avontuurlijk concertreeks, met Stijn, Bertin en Muziek raken. Geschikt voor kinderen (van alle leeftijden) én volwassenen. Het perfecte tegenwicht voor de K3 formule.

  WILLIE       concert / presentatie       €5

Lees meer Foto's

vr 15 juni 2012

Pomrad + Wantigga + Figure Jam

Pomrad, één van de best bewaarde geheimen van België. Maar voor hoe lang nog? De wonky beats van deze Antwerpse ‘beat juggler’ zijn van internationaal niveau. We zijn heel blij dat Wantigga (o.a. FATA en Eredivisie) als übervette opwarmer voor Pomrad’s optreden twee uur lang de allerdikste beats uit zijn collectie voor ons komt klappen.

  WILLIE       concert       €5

Lees meer Foto's + Video

zo 13 mei 2012

Nanko

Nanko is een gitaarvirtuoos uit Rotterdam, die zijn eigen vorm gevonden heeft binnen de jazz. Hij maakt een naadloze verbinding tussen gitaarmuziek en electronische muziek. Klassiek, jazz en funk worden vermengd met breakbeats, IDM, glitch en ambient.

  WILLIE       concert       gratis!

Lees meer

zo 18 maart 2012

ACSH #20: Celer & Machinefabriek + Kleefstra/Bakker/Kleefstra

In de 20ste(!) editie van de avontuurlijk concertreeks ass-crack stage-hack presenteert esc.rec. twee prachtige, maar ook intense zondagmiddag-concerten van Celer & Machinefabriek en Kleefstra/Bakker/Kleefstra.

  WILLIE       concert       €5 voorverkoop, €8 deur

Lees meer Foto's

vr 17 februari 2012

ACSH #19: Lomechanik labelnight

In het kader van de 19de editie van Ass-crack Stage-hack komt het Nijmeegse kwaliteitslabel Lomechanik op visite bij WILLIE. En ze nemen een heel arsenaal aan Lomechanik artiesten met zich mee. Met Sam A La Bamalot, Raadsel, Kijk Een Ster, Terugklap, Jorg en oXane wordt dit een avondje genieten van moddervette sounds en de aller-allerdikste beats! BAM!

  WILLIE       concert / presentatie       gratis!

Lees meer Foto's

zo 4 december 2011

ACSH #18: Speciale editie over Dick Raaijmakers

Componist en theatermaker Dick Raaijmakers ontvangt dit jaar de Witteveen+Bos Kunst+Technologie Prijs 2011 voor zijn gehele oeuvre. De uitreiking vindt plaats in de Bergkerk in Deventer op 10 november 2011, en wordt gevierd met een Raaijmakers tentoonstelling die loopt t/m 4 december 2011.

Op zondag 4 december, de laatste dag van de tentoonstelling organiseert esc.rec. een speciale 18de editie van ass-crack stage-hack met een aanvullend programma over Dick Raaijmakers bij Podium WILLIE.

  WILLIE       concert / presentatie       €5

Lees meer Foto's + Video

zo 30 oktober 2011

ACSH #17: Live hoorspel door Coolhaven

In deze 17de editie van ass-crack stage-hack luister je in een archaïsche setting naar ‘De Planeet van de Oeroude Kinderen’, een ouderwets radio hoorspel dat ter plekke door de zich onbespied wanende leden van Coolhaven wordt voorgedragen.

  WILLIE       live hoorspel / opera       €5

Lees meer Foto's

zo 11 september 2011

ACSH #16 (junior): Loop The Balloon & Heug

Hoera! De 16de ass-crack stage-hack wordt de allereerste JUNIOR editie van deze avontuurlijke concertreeks! Een editie die geschikt is voor kinderen (van alle leeftijden) én volwassenen. Verwacht geen variaties op de Studio 100 formule (K3, Piet Piraat, Kabouter Plop en Mega Mindy), maar een uitdagend muziekprogramma in de lijn van de voorgaande ass-crack stage-hacks.

  WILLIE       concert       €5

Lees meer Foto's