— Dit is een overzicht van alle concerten in de ACSH (Ass-crack Stage-hack) concertreeks, die van 2008 t/m 2017 werd georganiseerd door het aan De Perifeer gelieerde platenlabel Esc.rec. In feite is De Perifeer ontstaan vanuit deze langlopende concertreeks, vandaar dat deze concerten zijn opgenomen in dit archief, ondanks dat ze voor een groot deel dateren uit een pre-Perifeer tijdperk. —

zo 5 oktober 2014

ACSH #34: THU20

THU20 bestaat uit Jos Smolders, Roel Meelkop, Peter Duimelinks,Sjak DMDN van Bussel en Frans de Waard. Gezien de staat van dienst en (internationale) erkenning van de afzonderlijke leden kan THU20 met recht een ‘supergroep’ genoemd worden in de elektro-akoestische scene.

  De Perifeer       concert       10 euro

Lees meer Foto's

zo 29 juni 2014

ACSH #33: Microwolf

As Microwolf, Benjamin van Vliet (singer of indie folk band Moi, Le Voisin) explores the boundaries of the singer/songwriter-genre. Accompanying himself on his guitar he laces his music with a capella pieces, field recordings, drones and loops, effectively turning his songs inside out and building melodies from noise.

  De Perifeer       concert       5 euro

Lees meer Foto's

zo 1 juni 2014

ACSH #32 (junior): Goslink + Muziek Raken

Esc.rec. presenteert alweer de 32ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH). Dit is tevens de vierde junior editie. De junior edities van ACSH zijn er specifiek op gericht om een uitdagend programma te bieden voor zowel kinderen als volwassenen. Nu voor het eerst op locatie bij DOK H2O in Havenkwartier Deventer, met Goslink en Muziek Raken.

  DOK H2O       concert / presentatie       €5

Lees meer Foto's

za 5 april 2014

ACSH #31: Het Langspeelorkest

Het Langspeelorkest comes to play two short sets for us. This two-person orchestra (Maartje Kaper and Simone Zacharias) combines the sound of the 20’s with impossible instruments and tries to recreate the atmosphere of the original recordings (78s) in a live performance.

  De Perifeer       concert       gratis!

Lees meer Foto's & video

zo 26 januari 2014

ACSH #30: Paolo Angeli

Esc.rec. presenteert alweer de dertigste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack, met Paolo Angeli. Tevens is dit de eerste editie in Theater Bouwkunde.

  Theater Bouwkunde       concert       €10

Lees meer Foto's + Video

ma 30 december 2013

ACSH #29: De Bubbelebim

Esc.rec. presenteert alweer de 29ste editie van de Ass-crack Stage-hack (ACSH). Voor de derde maal in Filmhuis De Keizer. In ‘Hopelijk Hilarisch’ presenteert De Bubbelebim op hopelijk hilarische wijze een verzamelprogramma absurdistisch filmtheatercabaret van de allerbovenste plank!

  Filmhuis De Keizer       concert / presentatie       €10

Lees meer Foto's

zo 3 november 2013

ACSH #27: Peter Fengler

Esc.rec. presenteert alweer de 27ste editie van de Ass-crack Stage-hack (ACSH). Tevens is dit de eerste editie die in Kunstenlab plaatsvindt. Trouwe bezoekers van de ACSH herkennen Peter Fengler wellicht vooral als lid van Coolhaven, het collectief dat in eerdere edities garant stond voor een aantal inmiddels roemruchte hoorspelen. Maar dit keer komt hij voor iets anders…

  Kunstenlab       lezing / presentatie       gratis!

Lees meer Foto's + Video

ma 21 oktober 2013

ACSH #26: filmconcert Kevin Toma + Anne Bakker

Esc.rec. presenteert alweer de 26ste editie van de Ass-crack Stage-hack (ACSH). Voor de tweede maal in Filmhuis De Keizer, dit keer een filmconcert door Kevin Toma en Anne Bakker.

  Filmhuis De Keizer       filmconcert       €10

Lees meer Foto's

zo 22 september 2013

ACSH #25: filmconcert Kevin Toma + Jeroen Diepenmaat

Esc.rec. presenteert alweer de 25ste editie van de Ass-crack Stage-hack (ACSH). Tevens is dit de eerste editie die in Filmhuis De Keizer plaatsvindt, met een filmconcert van Kevin Toma en Jeroen Diepenmaat.

  Filmhuis De Keizer       filmconcert       €10

Lees meer Foto's

za 8 juni 2013

ACSH #24 (junior): Der Wexel & Weerthof + Vang! + Muziek Raken

Een middag vol avontuurlijke muziek voor alle leeftijden! Na een lange rij edities van de Ass-crack Stage-hack (ACSH) in Havenkwartier Deventer, staat de junior editie van deze avontuurlijke concertreeks gepland in het Burgerweeshuis, met Der Wexel, Weerthof, Vang! en Muziek raken.

  Burgerweeshuis       concert / presentatie       €7

Lees meer Foto's + Video