zo 10 maart 2013

ACSH #22: Coolhaven

In deze 22ste editie van ass-crack stage-hack luister je in een archaïsche setting naar ‘De terugkeer van de Ectoplasmaplaneet’. Een ouderwets radio hoorspel dat ter plekke door de zich onbespied wanende leden van Coolhaven en hun gast Ilse Froklage wordt voorgedragen.

  Havenkwartier       live hoorspel / opera       €5

Lees meer Foto's

zo 24 juni 2012

ACSH #21: Stijn + Bertin + Muziek Raken

Na een zeer geslaagde eerste junior editie van de ass-crack stage-hack vorig jaar, organiseert esc.rec. samen met WILLIE nu eindelijk een tweede junior editie van deze avontuurlijk concertreeks, met Stijn, Bertin en Muziek raken. Geschikt voor kinderen (van alle leeftijden) én volwassenen. Het perfecte tegenwicht voor de K3 formule.

  WILLIE       concert / presentatie       €5

Lees meer Foto's

zo 18 maart 2012

ACSH #20: Celer & Machinefabriek + Kleefstra/Bakker/Kleefstra

In de 20ste(!) editie van de avontuurlijk concertreeks ass-crack stage-hack presenteert esc.rec. twee prachtige, maar ook intense zondagmiddag-concerten van Celer & Machinefabriek en Kleefstra/Bakker/Kleefstra.

  WILLIE       concert       €5 voorverkoop, €8 deur

Lees meer Foto's

vr 17 februari 2012

ACSH #19: Lomechanik labelnight

The 19th edition of ass-crack stage-hack. Lomechanik is our guest at WILLIE in Havenkwartier Deventer. Lomechanik is the friendly, high quality label from Nijmegen. En they bring a whole array of Lomechanik artists with them.

  WILLIE       concert / presentatie       gratis!

Lees meer Foto's

zo 4 december 2011

ACSH #18: Speciale editie over Dick Raaijmakers

Componist en theatermaker Dick Raaijmakers ontvangt dit jaar de Witteveen+Bos Kunst+Technologie Prijs 2011 voor zijn gehele oeuvre. De uitreiking vindt plaats in de Bergkerk in Deventer op 10 november 2011, en wordt gevierd met een Raaijmakers tentoonstelling die loopt t/m 4 december 2011.

Op zondag 4 december, de laatste dag van de tentoonstelling organiseert esc.rec. een speciale 18de editie van ass-crack stage-hack met een aanvullend programma over Dick Raaijmakers bij Podium WILLIE.

  WILLIE       concert / presentatie       €5

Lees meer Foto's

zo 30 oktober 2011

ACSH #17: Live hoorspel door Coolhaven

In deze 17de editie van ass-crack stage-hack luister je in een archaïsche setting naar ‘De Planeet van de Oeroude Kinderen’, een ouderwets radio hoorspel dat ter plekke door de zich onbespied wanende leden van Coolhaven wordt voorgedragen.

  WILLIE       live hoorspel / opera       €5

Lees meer Foto's

zo 11 september 2011

ACSH #16 (junior): Loop The Balloon & Heug

Hoera! De 16de ass-crack stage-hack wordt de allereerste JUNIOR editie van deze avontuurlijke concertreeks! Een editie die geschikt is voor kinderen (van alle leeftijden) én volwassenen. Verwacht geen variaties op de Studio 100 formule (K3, Piet Piraat, Kabouter Plop en Mega Mindy), maar een uitdagend muziekprogramma in de lijn van de voorgaande ass-crack stage-hacks.

  WILLIE       concert       €5

Lees meer Foto's

zo 17 juli 2011

ACSH #15: Paul de Jong (The Books), Bart Folmer

Net als bij de vorige ass-crack stage-hack deed zich een ultieme buitenkans voor… Vandaar dat esc.rec. met liefde wederom een EXTRA ass-crack stage-hack voor jullie organiseert. Paul de Jong, klassiek geschoold cellist en de helft van het vermaarde Amerikaanse duo The Books is in Nederland en komt graag nog eens terug in Deventer.

  Havenkwartier       concert       €5

Lees meer Foto's

za 25 juni 2011

ACSH #14: Yan Jun, Roel Meelkop, BMB con., Dennis de Bel

Wegens een buitenkans organiseert esc.rec. een extra ass-crack stage-hack in juni. Yan Jun is namelijk in Nederland (voor Poetry International). Maar naast gedichten maakt hij ook muziek en zodoende komt hij samen met Roel Meelkop en BMB con. voor ons optreden in Deventer. Update: het lijkt erop dat ook Dennis de Bel een last minute verassingsbeslissing heeft genomen om aan te haken.

  Havenkwartier       concert       €5

Lees meer Foto's

vr 3 juni 2011

ACSH #13: Stranded Horse + The Diamond Exchange + Goestingjockey diner

Get ready for another edition of ass-crack stage-hack on the 3rd of June in Havenkwartier Deventer. This time Stranded Horse is coming to play for us. And his concert will be supported by a new edition of The Diamond Exchange ánd a luxurious diner by Goestingjockey Jean Klare.

  Havenkwartier       concert       €5 (inclusief diner €25)

Lees meer Foto's