Weerlicht

do 4 november - zo 7 november - 17:00 uur

  Event

Weerlicht is een lichtroute van projecties in de binnenstad van Deventer, te zien van 4 t/m 7 november, 17 tot 22 uur.

Intiem en poëtisch, spannend en verrassend; een lichtroute van projecties door de Deventer binnenstad. Op verschillende plekken in de sfeervolle binnenstad zijn op vier aaneensluitende avonden in november projecties te zien van verschillende kunstenaars, fotografen en ontwerpers uit Deventer. Op gevels en muren zie je de kunsten vergroot afgebeeld. Stuit op een muur van automagisch gevonden wijsheden, wordt meegenomen in een abstract lijnenspel van wortels of laat je in een zijstraat verrassen door een liefdesbrief van lettervermicelli.

De Perifeer heeft als één van de betrokken organisaties een deel van het programma samengesteld en heeft hiervoor de Wonderboys (Studio Wonder) uitgenodigd.

Deelnemende kunstenaars
Niek Doup, Esmay Groot Koerkamp, Elise van der Linden, Isabelle Renate la Poutré, Harco Rutgers, TAMTAM objektentheater, TAS en de Wonderboys.

Open plek
Wil je zelf meedoen aan Weerlicht? Dat kan! Stuur een filmpje van maximaal 3 minuten en geschikt voor alle leeftijden naar puk@kunstenlab.nl. Een selectie van de inzendingen zal (zonder geluid) wordt opgenomen in de route.

Samenwerking
Dit project is een coproductie van De Nieuwe Oost pop en Kunstenlab, in samenwerking met MIMIK, De Perifeer, NachtExpo en Burgerweeshuis.

  4 november 2021 - 7 november 2021
  Meerdere locaties in Deventer
  Entree: gratis!

  Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda