Warm Stranger + Marx Qstn & Sitida

za 9 september 2017

Tickets   I'm going

Kom proeven van twee verse electronica projecten door zeer uiteenlopende artiesten, die in de intieme setting van De Perifeer volledige vrijheid krijgen om nieuwe dingen te proberen.

Warm Stranger is het nieuwste project van Australiër James Annesley, die zijn muzikale carrière begon als jazz saxofonist. Een aantal jaar geleden trad hij ook al op in De Perifeer om zijn EP op Esc.rec. te presenteren, toen nog onder de naam Virtual Proximity. Als Warm Stranger wordt de muziek van Annesley gedragen door duisternis en mysterie, maar altijd op weg naar het licht aan het einde van de tunnel. Zijn geïmproviseerde psychedelische soundscapes voor imaginaire films komen tot stand met behulp van field recordings, synths en live looping.

Marx Qstn & Sitida zoeken vaak het randje op in hun muziek. Dit is terug te zien en horen in hun show waarin je live bewerkingen hoort van tracks die de twee hebben uitgebracht of nog gaan uitbrengen. Sfeervolle electronica, synths en lome beats die zo nu en dan stevig stuiteren. De sfeer van de tracks wordt nog versterkt door beelden op analoge tv’s die live worden aangestuurd. Marx Qstn (Deventenaar Darko Fordjour) is dit jaar geselecteerd als één van de 10 veelbelovende talenten van NEW (Nieuwe Electronische Waar), het platform voor producers van electronische muziek uit Oost-Nederland. De Perifeer is partner van NEW.

  9 september 2017
  Deur open: 20:00 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  De Perifeer
  Entree: € 5

  I'm going