Trespassers W

za 3 december 2022

 Tickets   I'm going

De band bestaat al sinds 1984, maar wie dacht dat Trespassers W uitgespeeld is heeft het mis. Anno 2022 bestaat Trespassers W uit Cor Gout, Frans Friederich en Lukas Simonis. Deze altijd al wat vreemdsoortige ‘rockband’ pakt je in met een muzikale lappendeken, waarin je oa. country- en chanson-invloeden terugvindt, elektronische-, psychedelische- en experimentele muziek, verweven met poëzie, droomachtige sferen en humor.

In 2006 leek de zwanenzang van Trespassers W ingezet. Individuele leden kozen hun eigen weg en zanger Cor Gout intensiveerde zijn carrière als schrijver van poëzie, korte verhalen, essays en een roman. Bloed bleek dikker dan water, en Trespassers W verrees uit zijn as. Trespassers W kende meerdere metamorfoses, maar in al deze recreaties is de band nooit verdwenen. Integendeel: Trespassers W veranderde in de ongrijpbare band die het altijd al is geweest.

Trespassers W verovert nu opnieuw de podia met het kersverse album Koala onder de arm en De Perifeer is vereerd om ze ook hier te mogen ontvangen. Het zou zomaar de laatste herrijzing kunnen zijn van deze legendarische band. Of niet. Hoe dan ook is elke mogelijkheid om Trespassers W te aanschouwen een kans om te koesteren.

‘Er zijn bands die al zo lang meegaan dat men zich niet eens kan voorstellen dat ze ooit zijn begonnen of dat ze ooit zullen stoppen’ – Bekkerzine


LET OP: Heb je niet genoeg geld voor tickets van €10? Dan koop je discount tickets voor €5. Lees hier meer over de voorwaarden.

  3 december 2022
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €10 (of €5 als je weinig geld hebt)

  I'm going