The Diamond Exchange: Julien Mier, MiaMia

zo 29 januari 2012

  I'm going

Op 29 januari, de laatste dag van de tentoonstelling over sociale media in Kunstenlab, getiteld #isthemessage, zal er een aanvullend (en afsluitend) programma plaatsvinden in Kunstenlab én Podium WILLIE. Met een presentatie van Planeet Faceboek en een speciale editie van The Diamond Exchange.

Deze afsluiting begint in Kunstenlab om 14:00 uur met Planeet Faceboek: Walter Breukers en Jaap Godrie vormen het kunstenaarsduo Breukers & Godrie. Hun beeldende werk, zoals het project Planeet Faceboek, is een esthetische reflectie op hedendaagse ontwikkelingen. Planeet Faceboek is een digitaal atelier waar Breukers & Godrie artistieke studies uitvoeren naar de planeet die Facebook heet.

Aansluitend om 15:00 The Diamond Exchange. Twee gepassioneerde muziekliefhebbers draaien om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar, waarbij ze zich welwillend door elkaar laten inspireren. Jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan – afhankelijk van de deelnemers – bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

In deze speciale editie worden via The Diamond Exchange dit keer niet alleen twee muziekliefhebbers met elkaar verbonden, maar ook twee locaties. Eén van de deelnemers zit bij Kunstenlab, de ander zit bij Podium WILLIE. De uitwisseling van muziek en communicatie verloopt via een live stream.

Deelnemers aan deze 5de editie van The Diamond Exchange zijn Julien Mier en Maria Cristina Fazecas (MiaMia). Naast muziekliefhebber zijn ze beiden componist en producer van (elektronische) muziek en hebben ze ook beiden werk uitgebracht via esc.rec. Dit zijn geen onbekenden van elkaar. Sterker nog, na boeking bleek dat ze momenteel praktisch buren zijn…

  29 januari 2012
  Aanvang: 15:00 uur
  WILLIE
  Entree: gratis!

  I'm going