The Diamond Exchange: Jonathan Tan & Sander op den Dries

zo 25 maart 2018

  I'm going

The Diamond Exchange is terug met een nieuwe editie! Dit keer met Sander op den Dries (oa. Sgt. Friendly, De Nachttuin, Wonder Bar, Studio Wonder) en Jonathan Tan (oa. Wantigga, Borrelnoot, Low End Theory, Fata) in de projectruimte boven De Hip.

The Diamond Exchange is een muzikale ontdekkingsreis, waarin twee gepassioneerde muziekliefhebbers elkaar inspireren door om beurten hun persoonlijke favorieten aan elkaar te laten horen en eventueel toe te lichten, comfortabel zittend in fauteuils. Je krijgt als publiek een persoonlijk en vaak onverwacht inkijkje in de muziekbeleving van de deelnemers en ontdekt tegelijk nieuwe muziek. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs.

In deze editie twee deelnemers die beiden al jaren een belangrijk stempel drukken op het muzikale landschap van Deventer. Nu al benieuwd wat ze elkaar willen laten horen!

Beeldend kunstenaars Heleen Simons en Astrid van Loo tonen een maand lang ‘In Gesprek – the finals’ in de projectruimte boven De Hip. In Gesprek is een project waarbij ze op elkaars werk hebben gereageerd. Deze locatie leent zich echter voor veel meer dan alleen maar een expositie aan de wand. Vandaar dat ze ruimte bieden aan meer programma met het thema ‘in gesprek’… één van die programma’s is The Diamond Exchange.

LET OP: de toegang is gratis, maar de capaciteit van dit zaaltje is beperkt, dus kom op tijd!!!

  25 maart 2018
  Aanvang: 15:00 uur
  De Hip
  Entree: Gratis!

  I'm going