The Diamond Exchange: Henk Loorbach, Dion

za 23 november 2013

  I'm going

Twee gepassioneerde muziekliefhebbers draaien om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar, waarbij ze zich welwillend door elkaar laten inspireren. Jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan – afhankelijk van de deelnemers – bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

Deelnemers aan deze editie zijn Henk Loorbach en Dion Cassius. Superelectric oftewel Henk Loorbach is o.a. de man achter de videocliphits van Noisia, Kraak & Smaak en Kid Sundance. Maar wil je ook horen wat hij goede muziek vindt? Dion Cassius in ieder geval wel. Hij heeft al vaak op het podium van het Burgerweeshuis gestaan. Nu komt hij om zijn favoriete platen laten horen aan Henk. Denk hierbij zeker niet alleen aan dubstep. Zeer benieuwd waar deze avond ons heen voert!

Je moet 8,50 euro betalen om naar binnen te mogen, maar dan mag je óók naar binnen bij DeventerDubSessions met Prosumer.

  23 november 2013
  Aanvang: 23:00 uur
  Burgerweeshuis
  Entree: €7,50

  I'm going