The Diamond Exchange: Blaudzun + Kubus

do 8 februari 2024

Tickets   I'm going

Bij The Diamond Exchange gaan artiesten en gepassioneerde muziekliefhebbers met elkaar op een muzikale ontdekkingsreis door hun favoriete platen aan elkaar te laten horen en hierover in gesprek te raken. Hiermee inspireren ze niet alleen elkaar, maar ook het publiek en is het dé kans om nieuwe muziek te ontdekken.

In deze editie gaan gasten Blaudzun (Johannes Sigmond) en Kubus (Bart van de Werken) in Luxor Live / Rembrandt deze uitdaging met elkaar aan. Deze avond biedt je live een persoonlijk inkijkje in hun muzikale inspiratiebronnen!

Singer-songwriter Blaudzun zijn muziek wordt gekenmerkt door een unieke mix van indie rock en pop, poëtische teksten en zijn markante stem. In 2022 verschijnt zijn alom bejubelde zesde album ‘LONELY CITY EXIT WOUNDS’.

Producer Kubus is sinds 2004 actief bij rapacts als Sticks en Jawat. Met zijn beats stond hij aan de wieg van de gehele Nederlandse hiphop-generatie. Hij is altijd actief gebleven als producer, trad live op met zijn modulaire synths en deed o.a. collabs met De Sluwe Vos.

Wil je getuige zijn van een boeiende muzikale ontmoeting tussen deze twee artiesten? Wees dan welkom bij The Diamond Exchange!

The Diamond Exchange is een initiatief van De Perifeer en stond jarenlang op verschillende podia door heel Nederland. Deze serie wordt nu in samenwerking met productiehuis BRUT herpakt. Meer over The Diamond Exchange lees je hier.

  8 februari 2024
  Deur open: 20:00 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  Luxor Live / Rembrandt
  Entree: €8,50

  I'm going