Slowlands Festival (ACSH #7)

zo 9 augustus 2009

Review in De Stentor

Slowlands is een relaxed festival in het unieke Havenkwartier in Deventer. Voor alle leeftijden! De hele dag muziek op 5 verschillende podia: o.a. pop, house, techno, hiphop, soul, salsa, wereldmuziek, dub(step) en cumbia. Daarnaast theater, kunst, verschillende workshops en kinderactiviteiten. De kleurrijke bazaar biedt allerlei lekkers voor lichaam en geest (massage, healing, kleding, kruiden en meer). En natuurlijk terrasjes met lekker ‘puur natuur’ eten en drinken. Afkoeling? Neem een duik in het water! Zelfs als het weer niet meezit, wordt het een zomers en uitbundig feest.

Esc.rec. presenteert op Slowlands een lekker lange ass-crack stage-hack. Met poëtische electronica van MiaMia, een cumbia/baile funk/kuduro mixxx van Dr. Auratheft, dikke Glitch Hop van 12 Junkies, een bass-heavy space trip van EARL, one man trash band Ottoboy, een dj set voor fijnproevers door Bram vd Oever (Gluid), en de tropenkolder van Cette Truc. De avontuurlijkste line-up van Slowlands vind je in de showroom van Bella Maccina!

Check het complete (en zeer uitgebreide!) programma en alle andere info via www.slowlandsfestival.nl of de website van Havenkwartier. Persoonlijk bijvoorbeeld ook benieuwd naar de optredens van Loney Dear, Michael Fakesch & Tapprik Sweeze, Radion en Fata.

  9 augustus 2009
  Zie openingstijden
  Havenkwartier
  Entree: €8