Popronde: atoomclub + Honingbeer

za 13 november - 20:00 uur

Tickets   Event

Popronde landt weer in Deventer! De Perifeer probeert ieder jaar gezellig mee te doen, en doet dat dit jaar voor de derde keer samen met De Nieuwe Oost pop, pal naast het lekker centraal gelegen Burgerweeshuis. Waar dat de vorige keer nog uitliep op een dikke rave, duiken we dit keer onder in een diepe chillmodus, met Honingbeer en atoomclub.

20:00 – 20:30 > Honingbeer

Honingbeer maakt dromerige klankschetsen en neemt je mee in de herontdekking van haar viool. Eerlijk en van een zoete melancholie, geïnspireerd door wat het diepst raakt en een intieme ode aan de natuur. Ze mengt post-minimal en neo-klassiek met ambient. Honingbeer is het solo-project van violiste Marthe Lasthuis. Na haar klassieke conservatorium-studie nam ze een ander pad, waarmee ze tussen muziekstromingen in kleurt en de grenzen van haar strijkinstrument verlegt.  Als Honingbeer combineert zij viool met electronica, geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Andrew Bird, Colleen & Mary Lattimore.

21:15 – 21:55 > atoomclub

Onder de naam atoomclub creëert Hugo Heinen dronende landschappen van geluid. Met kapotte cassette tapes en onherkenbare gitaarlijnen als basis, zijn de performances van atoomclub zoektochten naar de relatie tussen muziek, tijd en technologie. Sluit je ogen, haal een niet-bestaande 1970s sci-fi film voor de geest en dwaal af.

Lady Saliva & Meneer De Perifeer

Rondom de live sets van atoomclub en Honingbeer draaien Lady Saliva & Meneer De Perifeer je nog dieper in de zone. Of dieper in de shit, dat zou ook kunnen. Lady Saliva is een van de vele DJ alter ego’s van Dennis Platvoet, tevens chef de cuisine van productiehuis De Nieuwe Oost pop. Harco Rutgers aka Meneer De Perifeer is o.a. head honcho van De Perifeer.

Check hier het hele programma van Popronde Deventer.

Popronde verkoopt voor het eerst kaarten dit jaar, vanwege corona. De prijs blijft laagdrempelig: voor 5 euro koop je een passe partout en mag je alle locaties bezoeken die je wilt.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code en vergeet je ID niet!

  13 november 2021
  Deur open: 19:30 uur
  De Nieuwe Oost
  Entree: €5 (voor de hele Popronde)

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda