Plaatpresentatie Plan Kruutntoone & Reinier van Houdt

zo 24 mei 2020

  I'm going

Foto’s door Valentijn Kortekaas

Eindelijk weer een concert! In De Perifeer had dit ook prachtig geweest, en dat was ook zeker het plan, ware het niet dat corona… maar goed… deze lijfstriem wordt ook vast en zeker de moeite waard!

“een Hoogwerker is geen Podium en Rosa geen troostmeisje, maar haar Huid is haar mooiste Orgaan. Daar, waar er dertig van U zijn of minder zal Zorro zich aan hen openbaren. Kom. Dus Niet. En luister.”

Plan Kruutntoone en Reinier van Houdt presenteren het zesde album van het trio: Pas maar op want deze tas is van Zorro (en Zorro houdt van mij). Gecomponeerde en losgezongen muziek en tekst op gitaren, bassen, drums en een piano. Met de stemmen van Hansko, Jurgen Veenstra, Margijn Bosch, Chleb, en Rosa. Opgenomen door Dolf Planteijdt.

‘Zorro post Corona’ vindt plaats op een geheime locatie ergens in het noorden. Zij spelen wel en hopen dat jullie komen, maar blijven waar je bent. De minidocu, die JJ Kuiper ervan maakt, reist mee met Reinier, Hansko en Dolf naar het Moers festival in Duitsland, waar Dennis A. Schmitz erbij danst.

Het nieuwe album (LP/CD/download, uitgebracht bij Esc.rec.) is vanaf 23 mei te koop bij: Esc.rec., Underbelly, Plato, Elpee, de Platenslager, Planet of Sound, etc. En als je meezingt zondag, krijg je korting.

  24 mei 2020
  Aanvang: 20:20 uur
  online
  Entree: achteraf doneren

  I'm going