PERIFEST 2024 / Nachtparlement

za 3 februari

Tickets   I'm going

Perifest komt hard in 2024! Voor deze vierde editie werken we opnieuw met een jonge getalenteerde co-curator; dit jaar is dat Bastian Benjamin. Omdat het programma daarmee meer richting elektronische muziek en clubcultuur verschuift, werken we voor het eerst samen met Nachtparlement. We starten vroeg om 18:00 uur en eindigen diep in de clubnacht om 05:00 uur, met een internationale line-up in een elf uur durende trip, vol uitdagende performances en live-sets, innovatieve visuals, kunsten installaties en exciting dansvoer, in meerdere zalen van Burgerweeshuis en Brut.

Zet 3 februari maar alvast dik in je agenda. De kaartverkoop start op 24 november om 19:00 en ook daar wil je op tijd bij zijn.

Een Early Bird ticket scoren is dit keer extra belangrijk, want deze tickets zijn niet alleen goedkoper; het is ook je enige kans om het complete festival mee te maken. De later verkochte Late Bird tickets zijn namelijk pas vanaf 23:00 uur geldig en daarmee pak je dus alleen het nachtprogramma. Met een Early Bird ticket moet je voor 21:00 uur binnen zijn.

De line-up wordt nog bekend gemaakt, maar geloof ons vooral: deze wil je niet missen!

Meer informatie volgt snel.

  3 februari 2024
  Aanvang: 18:00 uur
  Burgerweeshuis
  Entree: nog niet bekend

Tickets   I'm going

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda