Myles Bullen + Traashboo

zo 12 juni 2022

Tickets   I'm going

Deze twee nogal onorthodoxe rappers komen speciaal voor jullie uit de Verenigde Staten en Duitsland om je niksige zondagmiddag leven in te blazen; ze gooien mindblowing bars, soepele flows, dikke beats en jawdropping shows op je in de intieme setting van De Perifeer. Handen in de lucht voor Myles Bullen en Traashboo!

Myles Bullen (hij/hen) uit Portland ME is een migrerende songbird/ rap seamstress/ art poet. Hun muziek is beïnvloed door indie rockbands, onderschatte rappers, spoken word poets en soft folk melodieën. Myles houdt van toeren met zijn muziek, zwemmen in de oceaan, zijn hond Finn en zich kwetsbaar opstellen voor jullie.

Traashboo uit Leipzig is een queer hyperactief organisme die zichzelf expressief viert in een show vol empowering rap vocals en dancy noisebeats. Traashboo fascineert met hun onstuimige podiumenergie en verandert elke ruimte in een wereld van sprankelende verwondering. Je bent van harte uitgenodigd voor dit feestje in de Traash-tempel.


LET OP: Heb je niet genoeg geld voor tickets van €10? Dan koop je discount tickets voor €5. Lees hier meer over de voorwaarden.

  12 juni 2022
  Deur open: 14:30 uur
  Aanvang: 15:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €10 (of €5 als je weinig geld hebt)

  I'm going