Lucija Gregov + Esat Ekincioğlu

zo 30 juni

Tickets   I'm going

Twee wonderschone zondagmiddagconcerten in De Perifeer, van Lucija Gregov (cello) en Esat Ekincioğlu (contrabas). Beiden zijn ze verstrengeld in een onwaarschijnlijke hoeveelheid interessante en veelzijdige projecten, groepen, ensembles, onderzoeken en samenwerkingen, maar in De Perifeer spelen ze solo.

Lucija Gregov

Lucija Gregov is cellist, improvisator, componist en programmeur. Ze ontwikkelt projecten en doet onderzoek op het gebied van klassieke muziek, elektro-akoestische muziek, improvisatie, experimentele muziek, radio en geluidskunst. Door middel van vele interdisciplinaire samenwerkingen probeert ze de grenzen van het traditionele cellospel te verleggen, waardoor haar interpretatie, techniek en ideeën verder worden uitgebreid. Haar instrumentale cellopraktijk is een startpunt van de sonische verkenning waarmee ze in de loop van de tijd traditionele technieken desintegreerde om tot een meer persoonlijke en oprechte klankesthetiek te komen.

Lucija Gregov speelde eerder al in programma van De Perifeer tijdens Klassiek met een Twist, samen met Hydra Ensemble.

Esat Ekincioğlu

Esat Ekincioğlu is een Turks/Nederlandse bassist, improvisator, componist en manager/boeker, wonend in Groningen. Als veelzijdig en veelgevraagd bassist brengt hij een groot deel van het jaar door op tour en speelt hij door heel Europa, het Nabije Oosten en China. Naast zijn succesvolle bands KUHN FU en AVA Trio en zijn nieuwe project TURKISH PUMPKIN speelt Esat Ekincioğlu graag solo, waarbij hij onbekende gebieden van de contrabas, microtonen, versterking en drones verkent.


LET OP: Heb je niet genoeg geld voor tickets van €12? Dan koop je discount tickets voor €6. Lees hier meer over de voorwaarden.

  30 juni 2024
  Deur open: 14:30 uur
  Aanvang: 15:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €12 (of €6 als je weinig geld hebt)

Tickets   I'm going

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda