LOS festival / Peter Zegveld

za 14 april 2018

  I'm going

Peter Zegveld is beeldend kunstenaar, performer en muziektheatermaker. Zijn indrukwekkende voorstellingen zijn een beeldende, zintuiglijke en filmische ervaring, waarbij hij veelal gebruik maakt van natuurkundige principes; de werking van licht, lucht, geluid en zwaartekracht. Zelf is hij op het podium ook een soort natuurkracht. Door zijn enorme vrijheid en onconventionele houding wandelt Zegveld kriskras door diverse disciplines en laat hij de toeschouwer absurditeiten beleven en ontdekken.

Naast zijn eigen voorstellingen voor theaters, talloze festivals en autonome beeldende kunst maakte hij onder andere voorstellingen voor Orkater en televisieseries voor de VPRO.

Tijdens LOS festival 2018 treedt Peter Zegveld drie keer kort op in De Perifeer, om 14:30, 15:30 en 16:30 uur. Wees er op tijd bij!

LOS FESTIVAL

Peter Zegveld in De Perifeer is natuurlijk op zichzelf al een absolute must-see, maar… ook een groot deel van de andere LOS programmering op vele locaties in het Havenkwartier komt uit de koker van De Perifeer!

Ga dus bijvoorbeeld zeker ook op zoek naar de mindblowing tropical psychedelia van Conjunto Papa Upa bij PIKNIK, het gierende koper, de blaffende drums en de vlijmscherpe taal van De Baron bij DOK H2O, de fakking geile elektropop van O, Kutjes bij Bella Macchina, de intieme en zeer persoonlijke één-op-één concerten van Eva van Pelt bij Lucy Cube, de verrassende geluidswandelingen van Jeroen Diepenmaat, de global parti folk van Kalio Gayo bij Spacecowboys, de vies tegendraads schurende noise-grunge van Black Monsoon bij Burnside, de uiterst taalvaardige poëzie-pop van Het Rudie Kartel bij Kunstenlab en de tussen realiteit en fictie zwevende performances van De Groene Man bij KunstGoud.

Bekijk het complete programma hier. Enjoy!

  14 april 2018
  Deur open: 13:00 uur
  Aanvang: 14:30 uur
  De Perifeer
  Entree: Gratis!

  I'm going