Koek FM x Deventer 1250

vr 25 mei 2018 - 19:00 uur

  I'm going

Deventer’s eigen Koek FM streamt gedurende heel 2018 één keer per maand op een koopavond van 19:00 tot 21:00 uur. Koek FM x Deventer 1250 wordt uitgezonden vanuit speciale en wisselende plekken in de binnenstad. In twaalf uitzendingen vormt Koek FM een beeld van het muzikale landschap van Deventer in 2018. Er is aandacht voor alle muziekgenres en/of acts die in Deventer actueel zijn zoals pop, elektronisch, klassiek en jazz. Iedere uitzending worden er gasten uitgenodigd om te praten over hun muzikale voorkeur, binding met Deventer en over de evenementen die in het kader van Deventer 1250 jaar plaatsvinden. Kom langs!

Inmiddels de vijfde uitzending, en ditmaal zenden we live uit vanuit De Perifeer in Havenkwartier Deventer! De Perifeer is het kleinste podium van Deventer en omstreken met een programmering waar je u tegen zegt; artiesten uit binnen en buitenland krijgen hier een podium. Daarnaast is het Havenkwartier een plek waar het bruist van creativiteit, onder andere de makers van de Deventer 1250 artwork hebben hier hun atelier, Studio Wonder.

Tevens wordt de nieuwe Nachtburgermeester van Deventer bekend gemaakt, en dat ook dat gaan we streamen! Zodra het zover is schakelen we LIVE over naar de Catch in het Kunstenlab en ontdekken we samen wie onze nieuwe en allereerste Nachtburgermeester wordt!

De uitzending is te volgen en later terug te kijken via koekfm.nl en de facebookpagina van Koek FM, maar zelf langskomen en mee discussiëren kan natuurlijk ook. Dus kom langs, stel je vragen aan de gasten of aan de mannen van Koek FM, en praat mee over het reilen en zeilen van onze stad.

  25 mei 2018
  De Perifeer
  Entree: Gratis!

  I'm going