KNIJPER Party Simulator

vr 13 november 2020

  I'm going

KNIJPER is terug! Het avondje ongecompliceerd hangen, dansen en ander vertier in De Perifeer. Met DJ-vriendjes van Meneer De Perifeer, en zo af en toe een verrassende live act of weirde shit uit de underground. Pre-corona kwam KNIJPER nét een beetje lekker op stoom, toen helaas de stekker er alweer uit moest vanwege het virus.

Maar tijdens deze tweede golf komt De Perifeer i.s.m. radio TIJDEN VAN NOOD met de KNIJPER Party Simulator! De WAT!? Jawel, we gaan ‘gesimuleerde feestjes’ vanuit De Perifeer naar je eigen huiskamer brengen, via radio TIJDEN VAN NOOD! Ga gewoon naar tijdenvannood.com, zet je volume goed ver open, pak een drankje, doe een huiskamerdansje, hang met ons in de chat, en je bent erbij. Okay, je bent er niet fysiek bij in De Perifeer, maar toch bijna net echt. Feel the real!

===

Line-up: Lady Saliva, Wimbleton, 1/3 Moonstones, Yo-P, Meneer De Perifeer.

===

TIJDEN VAN NOOD is in het leven geroepen tijdens de eerste lockdown om samen bezig te blijven met muziek. Vele mensen sloten zich aan met hun eigen show en al snel werd iedere dag gevuld met toffe, soms bizarre, maar vooral ook vermakelijke radio. Ook Meneer De Perifeer was erbij met zijn eigen show ‘Random Harddisk Goodies’ en zijn nachtelijke marathon-uitzending ‘Diep in de Nacht‘. Toen de eerste lockdown langzaam werd opgeheven en ook het culturele leven zich voorzichtig een beetje herpakte, besloot TIJDEN VAN NOOD te stoppen… Maar surfend op de tweede golf, komen we nu dus keihard terug!

Tot ziens bij TIJDEN VAN NOOD! Tot ziens bij de KNIJPER Party Simulator!

  13 november 2020
  Aanvang: 19:30 uur
  De Perifeer
  Entree: gratis!

  I'm going