Knijper Party Simulator

vr 27 november 2020

  I'm going

KNIJPER is terug! Het avondje ongecompliceerd hangen, dansen en ander vertier in De Perifeer. Met DJ-vriendjes van Meneer De Perifeer, en zo af en toe een verrassende live act of weirde shit uit de underground. Pre-corona kwam KNIJPER nét een beetje lekker op stoom, toen helaas de stekker er alweer uit moest vanwege het virus.

Maar tijdens deze tweede golf komt De Perifeer i.s.m. radio TIJDEN VAN NOOD met de KNIJPER Party Simulator! De WAT!? Jawel, we gaan ‘gesimuleerde feestjes’ vanuit De Perifeer naar je eigen huiskamer brengen, via radio TIJDEN VAN NOOD! Ga gewoon naar tijdenvannood.com, zet je volume goed ver open, pak een drankje, doe een huiskamerdansje, hang met ons in de chat, en je bent erbij. Okay, je bent er niet fysiek bij in De Perifeer, maar toch bijna net echt. Feel the real!

Dit keer gaan we hard in ambient/chillout modus. Koning van de psybient Invisible Ralf laat een trippy set met alleen maar eigen tracks horen in De Perifeer! Paul van ‘t Veer (oa. programmeur van Hedon Zwolle en platenzaakguru van Plato Zwolle) & producer NABER b2b met een diepe luisterset. Zij organiseren ook samen the Sacred Sundays in Hedon, waar je zodra dat weer een keer kan absoluut naartoe moet. En plaatjes vullen geen gaatjes, maar toch is dat precies waarom Meneer De Perifeer zelf ook een diepe selectie vinyl meeneemt… voor je weet maar nooit.

Tot ziens bij TIJDEN VAN NOOD! Tot ziens bij de KNIJPER Party Simulator!

  27 november 2020
  Aanvang: 19:30 uur
  De Perifeer
  Entree: gratis!

  I'm going