KNIJPER + Grote Deventer Cultuurborrel

vr 3 juni 2022

  I'm going

KNIJPER is terug! Lekker avondje ongecompliceerd hangen, dansen en ander vertier in De Perifeer. Meetup voor de Deventer kunstscene en vruchtbare voedingsbodem voor nieuwe plannen en spontane mini-feestjes. Even de week doornemen of je weekend aftrappen, met DJ-vriendjes van Meneer De Perifeer, en zo af en toe een verrassende live act of weirde shit uit de underground.

In ieder geval in de line-up deze keer: Bastian Benjamin (DJ), Bart Folmer (aka KALIMA, ex-PIKNIK, ex-WILLIE).

Toegang is gratis, maar vrijwillige bijdragen worden zeer gewaardeerd. We starten vroeg en we doen de deur voor je open totdat het te vol wordt of we er geen zin meer in hebben.

Wij zorgen dat hier rond 18:30u een overheerlijke vegan ratatouille met stokbrood van chef Magda gescoord kan worden voor slechts €5! Wél even van tevoren reserveren voor deze maaltijd via harco@perifeer.org.

Ben je werkzaam in de Deventer kunst- en cultuursector? Dan kan je als ‘voorafje’ (vanaf 16:30u) naar de Grote Deventer Cultuurborrel, die dit keer ook in De Perifeer is. Hiervoor moet je je wel eerst even aanmelden. Direct aansluitend maaltijd en dan door met KNIJPER 🙂

  3 juni 2022
  Deur open: 16:00 uur
  Aanvang: 18:30 uur
  De Perifeer
  Entree: gratis!

  I'm going