KNIJPER + Grote Deventer Cultuurborrel

vr 3 juni

  Event

KNIJPER is terug! Lekker avondje ongecompliceerd hangen, dansen en ander vertier in De Perifeer. Even de week doornemen of je weekend aftrappen. Met DJ-vriendjes van Meneer De Perifeer, en zo af en toe een verrassende live act of weirde shit uit de underground. Ontmoetingsplek voor de Deventer scene en vruchtbare voedingsbodem voor nieuwe plannen en spontane mini-feestjes.

In ieder geval in de line-up deze keer: Bastian Benjamin (DJ), Bart Folmer (aka KALIMA, ex-PIKNIK, ex-WILLIE).

Toegang is gratis, maar vrijwillige bijdragen worden zeer gewaardeerd. We starten vroeg en we doen de deur voor je open totdat het te vol wordt of we er geen zin meer in hebben.

Voorafgaand kan je vanaf 16:30u naar de Grote Deventer Cultuurborrel, die deze keer toevallig óók plaatsvindt in De Perifeer; speciaal voor iedereen die actief is in de Deventer kunst- en cultuursector. Hiervoor moet je je wel eerst even aanmelden. Direct aansluitend door met KNIJPER 🙂

Wij zorgen dat hier een overheerlijke vegetarische ratatouille met stokbrood van chef Magda gescoord kan worden voor slechts €5, dus je hoeft tussendoor niet naar huis of zo. Wél even van tevoren reserveren voor deze maaltijd via harco@perifeer.org.

  3 juni 2022
  Deur open: 16:00 uur
  Aanvang: 18:30 uur
  De Perifeer
  Entree: gratis!

  Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda