Karen Willems + Inga Huld Hákonardóttir & Yann Leguay

zo 13 oktober 2019

Tickets   I'm going

Foto’s: Femke Teussink

Let op! Aanvankelijk stond op deze datum alleen het solo concert van Karen Willems gepland, maar daar is nu een extra performance van Inga Huld Hákonardóttir & Yann Leguay aan toegevoegd!

Karen Willems

De wereld van Karen Willems is die waar het instinct regeert. Gezeten op de grond, omringd door een paar kruiwagens materiaal, maakt Willems een reis door een bonte wereld van mogelijkheden. Geen technische hoogstandjes, gewoon een feest van aanraking. Zoekend met een kinderlijke onbevangenheid en met een glimlach. Het is muzikale etnografie met industriële toets. Het is vrijheid die helemaal Karen Willems is.

Deze Belgische drumster/percussioniste richtte in 2012 de band Inwolves op, was lid van de band Yuko, drumde bij Zita Swoon en speelde oa. mee bij Novastar, Silver Junkie, Mauro Pawlowski, Dirk Serries en Kaboom Karavan. In De Perifeer speelt ze deze zondagmiddag een solo concert.

Inga Huld Hákonardóttir & Yann Leguay

Performer, danser en choreograaf Inga Huld Hákonardóttir (IJsland) en (geluids)kunstenaar Yann Leguay (Frankrijk) wonen en werken momenteel allebei in Brussel. Ze brengen een korte, rauwe muziek/spoken word performance. Een beukend gebaar dat een pulserend ritme veroorzaakt. De hiervoor geleverde fysieke inspanning brengt flarden spoken word vanuit de natuurlijke habitat naar een sonisch limbo waar menselijk gehuil ergens tussen wolf en hond kan worden geplaatst.

Aangezien er in deze performance nogal spectaculair met zware bijlen wordt rondgezwaaid wijken we hiervoor even snel uit naar de inpandige buren van Kunstenlab. Daar is net wat meer ruimte en we houden De Perifeer en het publiek graag heel.

  13 oktober 2019
  Deur open: 14:30 uur
  Aanvang: 15:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €7 voorverkoop, €10 aan de deur

  I'm going