Guillaume Gargaud **afgelast vanwege Corona

vr 24 april 2020

Tickets   I'm going

** We konden dit concert helaas niet door laten gaan op deze datum, vanwege het Coronavirus. Zodra dat mogelijk is, gaan we op zoek naar een nieuwe datum om dit concert alsnog plaats te laten vinden. Heb je al tickets gekocht? Je krijgt je geld natuurlijk terug.

Gitarist, componist en improvisator Guillaume Gargaud komt uit Le Havre in Frankrijk. Zijn expressieve spel was oa. te horen in dansvoorstellingen en experimentele cinema of in intieme duo’s en formaties met Burton Greene, Stephen Grew, Marc Edwards, Jack Wright, Korvat Ensemble, etc. Hij nam al ongeveer zesentwintig(!) albums op en speelt solo in Europa, de VS en Canada.

De mindblowing muzikaliteit van deze gitaarvirtuoos is misschien wat lastig in woorden te vangen, maar wordt in recensies regelmatig vergeleken met grootheden als Fennesz, Steffen Basho-Junghans, Nick Drake, Hecker, Biosphere, Derek Bailey, Wolfgang Voigt, Basic Channel, Fripp & Eno. Dat lijkt een wonderlijk gevarieerd rijtje, maar klopt wel. Al komen de electronische referenties vanavond waarschijnlijk een beetje te vervallen, want in De Perifeer speelt Gargaud een akoestische gitaarimprovisatie.

  24 april 2020
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €4 voorverkoop, €5 aan de deur

  I'm going