FELL

vr 7 september 2018

Tickets   I'm going

Simon Berz (Zwitserland) en TokTek (Nederland) vechten het uit in supercharged improv sessies. Spelend met hun zelfgemaakte elektronische instrumenten en interfaces, veranderen ze menselijke emotie en lichaamsbeweging in een krampachtige, zweterige dialoog tussen hen en hun machines. In de intieme setting van De Perifeer wordt dit zo mogelijk nóg intenser…

SIMON BERZ
Professioneel drummer Simon Berz heeft nieuwe manieren bedacht om te communiceren met zijn selfmade instrument, The Rocking Desk. Door het gebruik van DIY analoge elektronische apparaten, creëert zijn drum kit feedback en communiceert met hem. De hierop volgende dynamische uitwisselingen variëren van luide argumenten tot het gefluister van zoete woordjes.

TOKTEK
TokTek heeft in de loop der jaren de kunst van het live samplen van alles wat geluid maakt geperfectioneerd. Niets is leuker dan kijken hoe TokTek zijn palet van geluiden opbouwt uit willekeurige muziekobjecten om ze vervolgens met volledige overgave te bespelen op zijn controller – anders dan elke andere muzikale ervaring. Hij is een moderne Robinson Crusoe, genietend van zijn leven als een schipbreukeling in een wonderland van elektronische muziek.

FELL speelt sinds 2010 in Europa, China, Japan, VS en Rusland op vele verschillende festivals en concertlocaties.

  7 september 2018
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €7 voorverkoop, €10 aan de deur

  I'm going