Erem *UITVERKOCHT*

vr 17 februari 2023

 Tickets   I'm going

Erem is een Belgisch trio – Mirte Leconte (zang), Stan Maris (accordeon), Nicolas Van Belle (gitaar, effecten) –  met een gedeelde interesse in klank en transformatie. De zang brengt melodisch kleur aan binnen de harmonie en textuur van accordeon en gitaar, waarbij de klankkleuren soms dicht langs elkaar schuiven. Het drietal overlapt verschillende muzikale domeinen, zoals jazz, improvisatie, kamermuziek, folk en koormuziek. Een belangrijke rode draad in hun muziek zijn de overgangen en variaties tussen consonant en dissonant, structuur en textuur, rust en beweging. Hiervoor creëert het trio een eigen speelveld van originele composities waarin ze de luisteraar meenemen in een afwisselende, kleurrijke reis.

Debuutalbum ‘Aare’ kwam eind januari uit bij het aan De Perifeer gelieerde platenlabel Esc.rec. en deze uitgave wordt gevierd met een kleine tour, waaronder een paar zeldzame shows in Nederland.


LET OP: Heb je niet genoeg geld voor tickets van €12? Dan koop je discount tickets voor €6. Lees hier meer over de voorwaarden.

  17 februari 2023
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €12 (of €6 als je weinig geld hebt)

  I'm going