*AFGELAST* De Perifeer in Hedon: The Diamond Exchange met Kubus en Blaudzun

vr 27 november 2020

 Tickets   I'm going

CORONA-UPDATE: Deze show wordt verplaatst en vindt dus niet plaats op 27 november. Naar een nieuwe datum wordt gezocht.

The Diamond Exchange is terug! En wel in de grote zaal van Hedon in Zwolle! The Diamond Exchange is een muzikale ontdekkingsreis, waarin twee gepassioneerde muziekliefhebbers elkaar inspireren door om beurten hun persoonlijke favorieten te laten horen en eventueel toe te lichten, comfortabel zittend in fauteuils. Met deze keer de beurt aan Blaudzun en Kubus. Beide heren geven een persoonlijke inkijk in hun muziekbeleving waarbij de zij elkaar en de bezoeker met nieuwe muziek  prikkelen en inspireren. Een muzikale conversatie tussen twee connaisseurs pur sang.

BLAUDZUN

Blaudzun brak door met Heavy Flowers (2012), waarvoor hij een Gouden Plaat en Edison ontving. De afgelopen periode stond in het teken van de albumtrilogie Jupiter, waarvan het laatste deel _UP_ in 2018 verscheen. Ademden eerdere albums zwaar onder dekens van velours in een archaïsche sfeer, Blaudzuns sound is nu lichter. De liedjes hebben meer lucht en zijn ritmischer, dansbaarder.

KUBUS

Kubus is de motor achter vele producties van Nederlandse rappers zoals Rico & Sticks, Jawat en DuvelDuvel. Dat deze Zwollenaar een eigen geluid heeft is een understatement van de bovenste plank. Met zijn synthesizers is hij altijd op zoek naar de meest unieke sounds die blijven resoneren als de sonar van een onderzeeër. Kubus trad inmiddels ook regelmatig op met moddervette solo shows op zijn modulaire synth.

  27 november 2020
  Deur open: 19:00 uur
  Aanvang: 19:00 uur
  Hedon Zwolle
  Entree: €17

  I'm going