Berndz Arts ‘On Tour’

zo 20 mei 2018

  I'm going

Berndz komt naar De Perifeer! Nadat zijn zeer herkenbare artwork al vele posters, festival decors, kledingstukken en zelfs bieretiketten heeft gesierd, werd het ook wel eens tijd voor een serieuze art show, potdikkie!

Berndz heeft er bewust voor gekozen om zijn kunstwerken niet in een galerie te willen presenteren, maar ‘on tour’, zoals hij gewend is uit zijn roemruchte verleden met bijvoorbeeld De Bronstgieters en Karl Schmutz. Hiervoor heeft hij een tour gepland langs een aantal voor hem speciale locaties. De tour start op 13 mei in De Nieuwe Anita, Amsterdam.

Op zondagmiddag 20 mei in De Perifeer bestaat het programma bovendien uit een try-out concert met gans nieuw solo materiaal! Muziek, kunst, absurditeiten én een primeur dus. Waarschijnlijk inclusief vocale capriolen à la Berndz, vintage orgelmuzak met stoffige ritmeboxjes, een onnavolgbare en schaamteloze podium présence, unverfälschte deutsche Liebe, en – in De Perifeer voor het eerst – Berndz op gitaar!

Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, mag je hier ook nog gratis naar binnen (zolang er plek is). En er is bier. Voor de gezelligheid.

  20 mei 2018
  Deur open: 14:30 uur
  Aanvang: 15:00 uur
  De Perifeer
  Entree: Gratis!

  I'm going