Martijn Holtslag: try-out SPROOK

do 18 april

Tickets   Event

Moderne sprookjes voor volwassenen over bijvoorbeeld aan drugs verslaafde ridders, moordlustige vrouwen, vetprinsesjes, demonen, drugs en duivels… er gaat altijd iets vreselijk mis in deze ambachtelijk gerijmde verhalen. Sprookjes van nu, vol zwarte humor en een gezond gevoel voor wraak. In zijn eigen schemerzone tussen illusie en werkelijkheid roept Martijn Holtslag een vervreemdend gevoel van onbehagen op.

SPROOK is een van de vele projecten van creatieve duizendpoot Martijn Holtslag. Als voorman van Quibus en KNARS zet hij menig festival op zijn kop. Maar weinig mensen weten dat hij van oorsprong tekstdichter is, die al op jonge leeftijd in programma’s zat met het Nederlands Blazers Ensemble, Simon Vinkenoog, Bernlef, Ilja Leonard Pfeiffer, Ellen Deckwitz en F. Starik. In 2012 was hij finalist van het NK Poetry Slam. In 2016 trad hij met SPROOK al eens op bij poëziefestival Het Tuinfeest.

Vanavond zal de eerste try-out plaats vinden in De Perifeer. Voor alle duidelijkheid: er is nog geen concrete voorstelling. Slechts een twintigtal verhalen waarvoor Holtslag een luisterend oor zoekt, om er daarna aan de hand van jullie feedback een voorstelling uit te distilleren. De eerste prille stapjes dus. Misschien neemt hij nog wel een krakkemikkig orgeltje mee, of zelfs een muzikale amigo, maar dat zien we dan wel weer.

  18 april 2019
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €2 voorverkoop, €5 aan de deur

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda