De Perifeer in BWH: Jon Doe One

za 31 oktober

Tickets   Event

Hannes d’Hoine is en was actief als bassist bij een lange rij Antwerpse groepen, waaronder Die Anarchistiche Abendunterhaltung (DAAU). Jon Doe One is zijn electronica-project.

Na het debuut ‘Small Numbers’ van vorig jaar, is hij nu terug met nieuw werk: ‘Horror Vacui’. Waar bij Small Numbers de nadruk nog lag op compositie, melodie en arrangement, zoekt hij nu de grenzen op van harmonie, repetitiviteit en improvisatie. Met microtonaliteit, polyritmiek en polymetriek creëert hij een eigen logica en verwelkomt onverwachte wendingen. Terwijl de vorige plaat erg gelaagd was, is het nieuwe werk minimalistischer, gestript van alle franjes, herleid tot een essentie.

Speciaal voor jullie komt Jon Doe One naar Deventer voor een solo concert, met enkel zijn contrabas en een batterij electronica.

 
Vanwege corona stelt Burgerweeshuis haar grote zaal beschikbaar voor De Perifeer. Voor Burgerweeshuis zijn concerten in die zaal vanwege het beperkte aantal toegestane bezoekers momenteel niet of nauwelijks mogelijk. Voor De Perifeer is het gebruik van deze zaal juist een buitenkans om eindelijk weer concerten te kunnen organiseren. Tot ziens in het Burgerweeshuis!

  31 oktober 2020
  Aanvang: 20:00 uur
  Burgerweeshuis
  Entree: €11 (incl. servicekosten)

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda