Jeroen Diepenmaat & Martin Knaapen – Jet (première)

vr 16 november

Tickets   Event

In een decor van experimentele muziek wordt het verhaal verteld van de groeiende liefde tussen twee jonge mensen tegen een achtergrond van de alternatieve jaren tachtig, waarin punk, new wave en donkere kelders de sfeer bepaalden. Daar waar muziek diepte kreeg en nieuwe grenzen zocht, vlochten gevoelens ineen tot een sterke relatie die evenmin niet vanzelfsprekend was.

‘Jet’ is een intense en sfeervolle voorstelling waarin twee autonome kunstwerken bij elkaar komen. De experimentele muziek van geluidskunstenaar Jeroen Diepenmaat en het 18-delige gedicht van Martin Knaapen. Zij versterken elkaar, strelen elkaar, luisteren naar elkaar maar zijn niet gemaakt voor elkaar.

Jeroen Diepenmaat is beeldend kunstenaar met een grote voorkeur voor geluid. Naast optredens en performances maakt hij ook beelden en tekeningen. In zijn werk onderzoekt hij de grenzen en overgangen tussen beeld en geluid.

Martin Knaapen is een dichter die ruis wil schrijven. Ruis is alom, ruis is schoonheid of grauw of vuil. Ruis vervormt, ontregelt en houdt je scherp. En daarmee is ook de link naar het werk van Jeroen Diepenmaat snel gelegd.

  16 november 2018
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €7 voorverkoop, €10 aan de deur

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda