Instruments Make Play beurs in Worm

za 8 december

Tickets   Event

INSTRUMENTS MAKE PLAY is een platform voor bouwers en bespelers van ‘nieuw’ uitgevonden instrumenten, geïnitieerd door drie organisaties; Klangendum in Rotterdam, Kulter in Amsterdam en De Perifeer in Deventer. In december 2017 organiseerden we gezamenlijk een festival in deze drie steden. Sindsdien cureren en organiseren we concerten, films, workshops en residencies.

Dit jaar organiseren we geen festival in drie steden, maar hebben we een aantal programma’s gemaakt voor Belgische festivals (oa. Pukkelpop) en organiseren we net als vorig jaar een beurs voor instrumentenbouwers en -bespelers in Worm, Rotterdam.

Er is een programma van presentaties en optredens; vrijwel iedere deelnemer aan de beurs doet in principe ook een kort optreden/showcase. Dus op welk moment van de dag je ook komt -de beurs duurt van 12:30 uur in de middag tot 8 uur in de avond- er zijn behalve veel installaties en module- en instrumentenbouwers ook voortdurend optredens aan de gang in de drie Worm zalen. De line-up wordt nog bekend gemaakt.

Aansluitend is er in de avond nog de elektrieke modulariteit van de Noodle Bar in de foyer.

  8 december 2018
  Deur open: 12:00 uur
  Aanvang: 12:30 uur
  Worm
  Entree: €8 voorverkoop

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda