An Evening at the Factory: Reinis Jaunais

do 21 september

Tickets   Event

Onder de naam ‘An evening at the Factory’ wordt een maandelijkse artist meetup georganiseerd in de Gelderlandfabriek in Culemborg. De Perifeer is gevraagd als gastprogrammeur op deze avontuurlijke avonden. Verwacht kwalitatieve, vernieuwende en soms verwarrende programmering die stimuleert, inspiratie en horizonverbreding biedt en aanknopingspunten geeft voor een inhoudelijk gesprek nadien. Deze keer komt wereldreiziger en uitzonderlijk gitaarvirtuoos Reinis Jaunais (Riga, Letland) voor ons spelen.

Met klanken geschilderde reiservaringen – zo zou je de muziek van Reinis Jaunais kunnen omschrijven. Reinis Jaunais is een reizende gitarist uit Letland die de afgelopen jaren over de hele wereld tourde (meer dan 200 concerten per jaar!). Hij speelt op uitzonderlijke en zeer virtuoze wijze gitaar met behulp van veel verschillende technieken – waaronder tapping, percussie, finger-picking en live looping.

Reinis Jaunais begon met het componeren van muziek dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Inmiddels heeft hij meerdere solo albums uitgebracht. Geniet mee van zijn reisavonturen, gevat in ritmische en zacht percussieve melodieën.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

  21 september 2023
  Deur open: 19:00 uur
  Aanvang: 19:30 uur
  De Gelderlandfabriek
  Entree: €10

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda