An evening at The Factory: ŌTONN

do 21 juli 2022

Tickets   I'm going

Foto’s: Pien Groen

Onder de naam ‘An evening at The Factory’ wordt een maandelijkse artist meetup georganiseerd in de Gelderlandfabriek in Culemborg. De Perifeer is gevraagd als gastprogrammeur op deze avontuurlijke avonden. Dit keer met ŌTONN, een indrukwekkend elektro-akoestisch duo, bestaande uit zangeres Andrea Silvia Giordano en drummer Nicholas Remondino.

ŌTONN komt voort uit de behoefte aan expressie van twee zeer getalenteerde jonge Italiaanse artiesten, in de vorm van bewerkt geluid dat wordt geassembleerd vanuit een post-alles-perspectief en met de nadruk op interactie. Het duo creëert pluriforme improvisaties waarbij zwevende, verstilde momenten worden gecombineerd met luidruchtige en groovy passages.

Op hun album ‘Two Crumbling Shapes’, wat werd uitgegeven door het aan De Perifeer gelieerde Esc.rec. label, creëert ŌTONN fraaie werken van verval, deconstructie en vernietiging, percussie en stem temidden van ongebruikelijke sonische bronnen, zowel abstracte als ritmische. Op dit album werken zij samen met Pierre Bastien, E-cor Ensemble, Gianluca Verlingieri, Maria Dybbroe en Torstein Lavik Larsen.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

  21 juli 2022
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Gelderlandfabriek
  Entree: €10

  I'm going