An evening at The Factory: Harald Austbø

do 21 oktober 2021

Tickets   I'm going

Foto’s: Pien Groen

Onder de naam ‘An evening at The Factory’ wordt een maandelijkse artist meetup georganiseerd in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Op initiatief van een aantal ‘fabriekers’ is De Perifeer gevraagd als gastprogrammeur op deze avonden, die plaatsvinden op een indoor pleintje tussen de ateliers of in de inpandige theaterzaal. Dit keer komt cellist Harald Austbø voor ons optreden en is er een tentoonstelling te zien van Isamo Thissen!

Harald Austbø studeerde in 2005 af aan de theaterschool Antwerpen en in 2011 aan het conservatorium van Amsterdam in de richting cello-jazz. Hij is actief in de Amsterdamse jazz-scene, speelt in meerdere ensembles en acteert, componeert voor muziektheaterproducties en speelde oa. op North Sea Jazz, Moers festival, 12 points Dublin, Buenes Aires jazz festival, Oerol, in Concertgebouw Amsterdam, Bimhuis en… in De Perifeer. In zijn solo-project combineert hij zijn theatrale kwaliteiten, zoals het transformeren in kleurrijke personages en het leveren van maatschappijkritiek, met eigentijdse cello-technieken, live improv, zang en human beatbox.

Isamo Thissen studeerde dit jaar af aan het AKV St. Joost ’s-Hertogenbosch. Momenteel werkt ze als beeldend kunstenaar in haar atelier in de Willem Twee Ateliers ‘s-Hertogenbosch. In haar geborduurde werken is ze opzoek naar het grensgebied tussen figuratie en abstractie en de schoonheid die zich kan openbaren via het rampzalige.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code en vergeet je ID niet!

  21 oktober 2021
  Aanvang: 20:00 uur
  De Gelderlandfabriek
  Entree: €5

  I'm going