Amanda Irarrázabal & Miriam den Boer Salmón

vr 17 november 2023

 Tickets   I'm going

De Chileense contrabassist Amanda Irarrázabal en de Nederlands-Mexicaanse violiste Miriam den Boer Salmón ontmoetten elkaar in de rijke muziekscene van Mexico City. Hun gedeelde liefde voor avontuur, reizen en nieuwsgierigheid voor alles wat geluid kan zijn kwam samen in een creatieve samenwerking en een opnamesessie in Amsterdam. In 2022 kwam hun debuutalbum Fauces uit, wat het duo nu viert met een tournee door Europa.

Miriam den Boer-Salmón (NL/MX) is een violiste uit Amsterdam. Haar multiculturele achtergrond wordt zichtbaar in een liefde voor diversiteit, voor steeds veranderende perspectieven op de maatschappij en de realiteit. Met improvisatie als kern maakt ze momenteel deel uit van verschillende projecten, van folk tot jazz tot multidisciplinaire performances. Recente projecten zijn Ell Sol Quartet (CAT/NL), 6.8kOhm (GR), Rabbit’s Eye (GR), No Horns met Maya Felixbrodt, het duo Škorić/Salmon en het duo dat hier gepresenteerd wordt met Amanda Irarrazabal.

Amanda Irarrázabal is een Chileense contrabassist, vocalist, improvisator en componist die haar werk baseert op klankexperimenten en de zoektocht naar haar eigen taal via verschillende muzikale uitingen. Ze heeft 15 albums opgenomen met verschillende muzikanten en muziek uit verschillende delen van de wereld.  Daarnaast heeft Amanda een solo project genaamd CAUDAL; een set die bestaat uit haar eigen experimentele composities begeleid door contrabas en modulaire synthesizers in een mix van zang, poëzie en vrije improvisatie.


LET OP: Heb je niet genoeg geld voor tickets van €12? Dan koop je discount tickets voor €6. Lees hier meer over de voorwaarden.

  17 november 2023
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: €12 (of €6 als je weinig geld hebt)

  I'm going