ACSH #45: DW Robertson (The Artist Formerly Known As Ergo Phizmiz)

za 16 april 2016

  I'm going

*Let op: dit concert kan door omstandigheden niet doorgaan*

LOS FESTIVAL

Havenkwartier Deventer gaat dit jaar voor de derde keer LOS, met nóg meer kunstenaars, ondernemers en culturele organisaties én nieuwe locaties! Een intiem festival, waar je op bezoek bent bij de Havenkwartierders thuis. De kracht van kunst, cultuur en ondernemerschap samengeperst op 20 hectare, verpakt als het beste buurtfeest van Nederland. Met concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils.

ACSH 45: DW ROBERTSON

Esc.rec. presenteert tijdens het LOS festival de 45ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH) in de intieme setting van thuisbasis De Perifeer.

DW Robertson (The Artist Formerly Known As Ergo Phizmiz) schrijft opera’s, maakt radio, doet onverteerbare avantgarde shit, maar kan ook uit de hoek komen met typisch Engelse, geniale popsongs en covert zo nu en dan hele albums om de tijd te doden (o.a. In Utero van Nirvana en Music for the Jilted Generation van The Prodigy, die op last van de advocatuur al snel weer offline moesten). Hij komt speciaal voor ons de Noordzee over vliegen om hier een reeks van vier korte optredens te geven, bestaande uit deconstructies en verlengingen van oude en nieuwe popmuziek, met behulp van lokaal aanwezig instrumentarium. Neem dus gerust een uitdagend instrument voor hem mee!

DW Robertson in De Perifeer is natuurlijk op zichzelf al een absolute must-see, maar… ook een deel van de andere LOS festivalprogrammering op vele locaties in het Havenkwartier komt uit de koker van De Perifeer!

Ga dus bijvoorbeeld zeker ook op zoek naar Cello Fortress, The Hidden Agenda, Koffie, Prins Franken en Bram van Langen.

  16 april 2016
  Deur open: 13:00 uur
  Aanvang: 14:00 uur
  De Perifeer
  Entree: gratis!

  I'm going