ACSH #43 / Koek FM: Herbstlaub, Harco Rutgers

ma 22 februari 2016

  I'm going

Esc.rec. presenteert de 43ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH) in de intieme setting van thuisbasis De Perifeer, Havenkwartier Deventer.

Herbstlaub, een Belgische, momenteel in Berlijn verblijvende artiest, gebruikt stilte als elektronisch knisperen, zijn stem als ether en synths die meer aan een mantra of een koor verwant zijn. Met af en toe voorzichtige beats als passend puzzelstukje. Ergens tussen elektronisch en instrumentaal, tussen handen en het hart of de dansvloer en de huiskamer beweegt deze muziek tot stilstaan. Naar aanleiding van zijn aankomende album ‘Seems Like Time To Remember, Seems Like The Moment To Forget’ (luister alvast naar een preview) speelt Herbstlaub in De Perifeer een intieme set.

Voorafgaand aan dit optreden draai ik een bijzondere selectie platen uit mijn collectie. Fijnproeversmuziek om in alle rust met volle teugen tot je te nemen, onder het genot van een drankje.

Al met al maakt dat dit een avond om op weg te drijven… die bovendien live wordt uitgezonden tijdens de tweewekelijkse videostream van KoekFM via koekfm.nl/live.

  22 februari 2016
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  De Perifeer
  Entree: 5 euro

  I'm going