ACSH #35: Fruit Power

za 1 november 2014

  I'm going

Esc.rec. en Kunstenlab presenteren samen de 35ste editie van de Ass-crack Stage-hack (ACSH). Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Kunstenlab in Havenkwartier Deventer, maar tevens als aftrap van het nieuwe geluidskunst- en experimentele muziekprogramma in Kunstenlab. Vanaf 13:00 uur is de eerste Kunstenlab tentoonstelling ‘Food for Thought’ al te bezichtigen. De opening begint om 17:00 uur en deze editie van ACSH is daar een onderdeel van.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom een appel beter klinkt dan een perzik? Wel eens non-verbale communicatie met een banaan gehad? Het mobiele laboratorium van Fruit Power laat zien hoe je muziek uit een sinaasappel perst!

Zoals de Babyloniërs al wisten, kan je van fruit een batterij maken door er twee verschillende soorten metaal in te steken. Het Fruit Power Research Team tilt deze oude kennis naar een hoger niveau. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van In Fructo Fertilisatie en Micro-Modulaire Transfruitatie, analyseert het team het elektrische gedrag van verschillende soorten fruit en zet deze unieke energiepatronen om in hoorbare frequenties.

FruitPower is zowel een installatie als een performance, het is een organische synthesizer vol muzikale vitaminen.

  1 november 2014
  Deur open: 13:00 uur
  Aanvang: 17:00 uur
  Kunstenlab
  Entree: gratis!

  I'm going