ACSH #29: De Bubbelebim

ma 30 december 2013

  I'm going

Esc.rec. presenteert alweer de 29ste editie van de Ass-crack Stage-hack (ACSH). Voor de derde maal in Filmhuis De Keizer.

In het kader van het Humorfestival 2013 nodigden we absurdistisch duo De Bubbelebim uit. De Bubbelebim is een absurdistisch (anti) literair performance theatertoneel viduo uit Rotterdam. Professius T. Taal en Sim Sala Bubbelebim schrijven verhalen en gedichten, doen performances en maken de laatste jaren ook vooral komisch videowerk. De films van De Bubbelebim slaan meestal drie keer over de kop, zijn vaak een commentaar op het medium film zelf, zitten vol taalvirtuositeit en kenmerken zich door een grote do-it-yourself mentaliteit.

In ‘Hopelijk Hilarisch’ presenteert De Bubbelebim op hopelijk hilarische wijze een verzamelprogramma absurdistisch filmtheatercabaret van de allerbovenste plank! Met o.a. the making of een idee voor een film, een voorstel voor een voorstelling, klemmende deuren en een duidelijke uitleg van het onbegrijpelijke, doet De Bubbelebim een greep uit hun rijke oeuvre.

 

  30 december 2013
  Deur open: 20:00 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  Filmhuis De Keizer
  Entree: €10

  I'm going