ACSH #16 (junior): Loop The Balloon & Heug

zo 11 september 2011

  I'm going

Hoera! De 16de ass-crack stage-hack wordt de allereerste JUNIOR editie van deze avontuurlijke concertreeks! Een editie die geschikt is voor kinderen (van alle leeftijden) én volwassenen. Verwacht geen variaties op de Studio 100 formule (K3, Piet Piraat, Kabouter Plop en Mega Mindy), maar een uitdagend muziekprogramma in de lijn van de voorgaande ass-crack stage-hacks.

Waar een feestje is zijn ballonnen, waar ballonnen zijn is Loop The Balloon! Een unieke act van multi-instrumentalist en professioneel (jazz)drummer Jeroen Elfferich. Dat je ook met eenvoudige middelen muziek met een beat kan maken bewijst onze nationale ballonnenheld nu als Loop The Balloon. Gebruikmakend van verschillende soorten ballonnen en een loopstation bouwt hij een groove op door laag over laag op te nemen. Naast optredens op diverse kleinere festivals en podia was hij o.a. al te zien op Lowlands en Mysteryland, twee van de grootste festivals van Nederland. En sinds zijn optreden bij Holland’s Got Talent ook bekend van TV.

Heug is Jan Schellink en Danibal. Zij schudden hele optredens uit hun mouw en werden ook wel eens omschreven als “stand up muzikanten”. Of zoals Kindamuzik het omschreef: “Heug houdt het midden tussen een komische act en een serieuze geluidsperformance”. Spontaniteit en improvisatie staan voorop bij dit duo. Schellink is een van Utrechts meest avontuurlijke muzikanten die met alle klanken uit de voeten kan. Mondharpvirtuoos Danibal jodelt, zingt en gromt er lustig op los. Bewapend met loop-pedalen, een koffer vol mondharpen, schuiftrompet, basgitaar en wat er binnen handbereik ligt. Ieder zijn Heug!

Update: Na de concerten verzorgen Jamie Ramsay en Gordon Oliver een biologische smulfrituur maaltijd!!

  11 september 2011
  Deur open: 15:00 uur
  Aanvang: 16:00 uur
  WILLIE
  Entree: €5

  I'm going