ACSH #15: Paul de Jong (The Books), Bart Folmer

zo 17 juli 2011

  I'm going

Net als bij de vorige ass-crack stage-hack deed zich een ultieme buitenkans voor… Vandaar dat esc.rec. met liefde wederom een EXTRA ass-crack stage-hack voor jullie organiseert.

Paul de Jong, klassiek geschoold cellist en de helft van het vermaarde Amerikaanse duo The Books is in Nederland en komt graag nog eens terug in Deventer. Hij was hier een paar jaar geleden voor het eerst om een compositie te maken over Okkenbroek en deze vervolgens uit te voeren op het Herfsttonen festival aldaar. Destijds was hij voor dit project uitgenodigd door esc.rec. en resulteerde dat o.a. in een tot tranen geroerd publiek en een uitgave op dit kleine kwaliteitslabel. Dit keer komt hij speciaal voor ons improviseren op cello. Genieten!

Als Bart Folmer een DJ set ten gehore brengt doet hij dat meestal onder naam Radion en weet het publiek dat het tijd is om de heupen los te gooien. Dit keer laat Bart zich van zijn gevoelige, melancholische kant zien. En die mag er wezen! Verwacht alles van modern klassiek en minimal music tot singer/songwriter en subtiele, melodieuze elektronica. Lekker achterover hangen en je mee laten slepen.

  17 juli 2011
  Deur open: 15:00 uur
  Aanvang: 15:00 uur
  Havenkwartier
  Entree: €5

  I'm going