Achter de Muren: Sgt. Friendly B2B Sonny

za 25 maart 2023

  I'm going

Foto’s: 10A

Deze twee bevriende DJ’s uit hartje Deventer nemen jullie urenlang mee op een lange en diepe muzikale reis door hun platentas.

Sgt. Friendly verzorgt in de koekstad en ver daarbuiten al meer dan een decennium lang de allerlekkerste underground house muziek. Hij stookt het vuurtje lekker op en zet dansvloeren soepeltjes in beweging. Als DJ, maar óók als organisator van oa. de populaire clubavond de Nachttuin en festivals als Double Trouble en Dockhouse.

Sonny timmert als DJ inmiddels ook alweer een aantal jaar aan de weg! Afgelopen jaar heeft hij door het hele land menig festival en clubavond op de kop gezet. Bij gigs op bijvoorbeeld SOLAR en in de TOFFLER maakte hij iedereen gek met zijn aanstekelijke minimal en UK house sound.

Samen staat dit B2B duo garant voor vuurwerk, weten we uit ervaring: vorig jaar draaiden ze samen een hete allnighter in een Deventer kelder. Vijf uur lang zullen Sgt. Friendly en Sonny elkaar uitdagen met de smakelijkste houseplaten uit alle hoeken van hun grote collectie. Verwacht zeker niet alleen de hitjes, deze heren zoeken de diepte op.

Dat wordt smullen! All Night Long! We starten vroeg, kom op tijd!

Na de eerste editie van Achter de Muren heeft De Perifeer in overleg met de organisatie besloten om deze avonden publicitair en inhoudelijk te ondersteunen. Deze gratis toegankelijke ‘inloopcafé’ feesten zijn een belangrijk maar vooral ook heel erg tof initiatief van Peter Grevinga.

  25 maart 2023
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going