Achter de Muren: Roi Koch

za 19 oktober

  I'm going

Na de zomerstop van Walhalla trappen we een nieuw seizoen Achter de Muren af met een allnighter van Roi Koch, al jarenlang de belichaming van diepe melodische techno. Deze Nijmeegse DJ/producer is bepaald geen onbekende in de scene. Met zijn mooie en warme sound geeft hij ons een set waarop je niet stil kunt blijven staan.

Naast het succesvol draaien naast grote namen als Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Marc Romboy en Stephan Bodzin produceerde hij zelf ook op het label Traum Schallplatten. Zo was zijn release ‘Callings’ in 2013 een absoluut hoogtepunt. Daarna volgden meerdere releases en remixes. Het geluid van de producties van Roi Koch wordt gekenmerkt door warme, intense en diepe klanken met een melodieus randje. Naast DJ en producer is Roi Koch ook de oprichter van het label Knopje. Knopje staat niet alleen bekend om het uitbrengen van muziek, maar ook om het organiseren van de roemruchte eigen Knopje avonden.

“Muziek is troost, is thuiskomen. Muziek is zoveel krachtiger dan we ons realiseren. Muziek beïnvloedt ons dagelijks leven, onze gemoedstoestand. Muziek is het voedsel van de liefde. De taal van muziek begrijpt iedereen. De vreugde, troost en inspiratie die er vanuit gaat raakt iedereen, bewust of onbewust. Ik vind het een voorrecht iets van die liefde voor muziek te mogen doorgeven.”

De toegang is nog steeds gratis(!), de sfeer perfect. We starten vroeg (20:00-01:00 uur), kom op tijd!

  19 oktober 2024
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda