Achter de Muren: oXane & Yash

za 24 juni 2023

  I'm going

De underground Achter de Muren feestjes beginnen inmiddels echt wel een beetje legend-status te krijgen en dat ga je ook deze keer weer merken. De laatste voor de zomerstop van Walhalla, dus zorg dat je erbij bent. Hierna zijn we er pas in oktober weer.

oXane is opgegroeid in de wereld van de illegale raves van eind jaren 90/begin 2000. Hij heeft er een diepgewortelde liefde voor underground muziek aan overgehouden. Dikke electro, harde acid, snelle jungle, repetitieve footwork – alles komt langs. oXane heeft al heel wat jaren doorgebracht achter de draaitafel, en menige dansvloer met uiteenlopende genres aan het dansen gekregen. Ook produceert hij zelf electro, acid en electronica.

Yash werd al jong gegrepen door gabber, rave en hardtrance. Op ontdekkingstocht in de diepste krochten van de acid house en techno kreeg hij het draaivirus te pakken waar hij nog steeds mee besmet is. Van zure acid tot funky electro en alles er tussen in: hij is de man die je aan het dansen maken kan. Yash heeft zijn sporen onder andere verdiend op Intergalactic FM als DJ, maar ook als veelzijdig producer. Van spacy electronica op zijn eigen label Cosmic Dream Club tot drum & bass op TempoCore: hij is van alle markten thuis.

oXane en Yash hebben beiden een eigen radioshow op het Nijmeegs online radioplatform Radio Nul, waar ze ook met veel plezier B2B-sets draaien. Deze avond in Walhalla gaan ze vijf uur lang doen wat ze het liefste doen: de vloer vol knallen!

Voor wie het nog niet duidelijk was: dit wordt weer een hele dikke editie van Achter de Muren. De toegang is gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan? We starten weer vroeg, kom op tijd!

  24 juni 2023
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going