Achter de Muren: Moonstones

za 25 november 2023

  I'm going

Het dubstep collectief Moonstones bestaat al sinds 2010 en ontstond uit een diepe liefde voor het bass-geörienteerde genre uit de UK. Het collectief, bestaande uit Koen Klompsma, Frank Kamstra en Dennis Platvoet, komt van een andere planeet als het gaat om hun strictly vinyl dj-sets die je wegwijs maken in de krochten van dubstep in haar puurste vorm. Een eerste vinyl release op het label Gourmetbeats van dubstep ambassador Joe Nice in 2015 zette de producties van Moonstones stevig op de kaart en snel daarop volgden vinyl- en digitale releases op Crucial Records en FatKidOnFire. Van de kelder van de Elegast, WILLIE en Klup Dub in Burgerweeshuis in Deventer, naar OT301 en de Melkweg in Amsterdam tot aan Hafenklang in Hamburg; system sound for system people.

In deze Achter de Muren laat Moonstones ons in een vijf uur durende set horen waarom we ze zo hard gemist hebben. Verwacht een zorgvuldig opgebouwde, diepe dubstep set, met een flow die je van begin tot eind wil meemaken. Deze drie bass-connaisseurs hebben samen by far de dikste collectie dubstep vinyl die we ooit gehoord hebben en weten hoe ze ermee om moeten gaan: B2B2B met killer blends. Rewind!

We vieren in deze Achter de Muren trouwens niet alleen de glorieuze terugkeer van Moonstones, maar ook de 50e verjaardag van Jeannette Knigge. Zij is mede verantwoordelijk is voor deze moddervette boeking, dus feliciteer en bedank haar gerust even.

Voor wie het nog niet duidelijk was: dit wordt weer een niet te missen editie van Achter de Muren. De toegang is gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan? We starten weer vroeg, kom op tijd!

  25 november 2023
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going