Achter de Muren: Jan Liefhebber & Jenny Rose

za 17 december 2022

  I'm going

Foto’s: Inge van Braam

DJ-echtpaar Jan Liefhebber en Jenny Rose ademt en leeft muziek; de succesfactor van hun beider DJ-carrière’s, zowel B2B als ieder voor zich. Achter de Muren is dan ook trots deze DJ’s voor een all-nighter te mogen boeken. Verwacht een mooie blend van diverse stijlen in hun B2B set, en dat de hele avond lang. We starten vroeg, kom op tijd!

Het mag niet aan je voorbij zijn gegaan dat Jan Liefhebber al sinds de jaren ‘90 prominent aanwezig is in de Nederlandse techno-scene. De oprichter van het toonaangevende platenlabel Highland Beats Technology Music Works (sinds 1995) laat zich niet leiden door trends in zijn stijl en platenkeus; een van de redenen dat hij 25 jaar later nog altijd een graag geboekte DJ is in zowel de nationale als internationale scene. Jan Liefhebber blijft duidelijk Jan Liefhebber. No concessions. Deze man heeft werkelijk in de dikste duisterste techno clubs muziek staan pompen en op de gruwelijkste festivals zijn sets tentoon gespreid. En niet te vergeten: Jan heeft een hele rij dikke platen uitgebracht onder zijn naam.

In de jaren ’90 draaide Jenny Rose in de chill-out op locaties zoals het repetitiehuis Amsterdam, Doornroosje Nijmegen en Dynamo Eindhoven. Hoewel ze betrokken bleef bij het organiseren van feesten zoals From Nijmegen with Love, Acid Flash, Disco Cats en Micro Rave, heeft ze pas in 2015 het draaien weer opgepakt tijdens een straatfeest. Dit leidde tot veel muzikale uitstapjes in binnen- en buitenland, eerst als de helft van duo Elle&Rose en later solo. Jenny is een veelzijdig DJ en draait een eclectische mix van elektronische muziek met een Britse inslag. De combinatie met haar Duitse ega belooft heel wat vuurwerk… de hele avond de dikste tunes van de afgelopen 3 decennia!

Na de eerste editie van Achter de Muren heeft De Perifeer in overleg met de organisatie besloten om deze avonden publicitair en inhoudelijk te ondersteunen. Deze gratis toegankelijke ‘techno-inloopcafé’ feesten zijn een belangrijk maar vooral ook heel erg tof initiatief van Peter Grevinga.

  17 december 2022
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going