Achter de Muren: Conduct Disorder

za 20 mei 2023

  I'm going

Conduct Disorder heeft een voorliefde voor een breed scala aan stijlen van elektronische muziek en tijdens deze allnighter bij Achter de Muren krijgt hij vijf uur lang de tijd om die liefde met ons te delen. Verwacht een combinatie van breakbeat, techno, UK funky en andere energieke elektronische tunes. We starten vroeg, kom op tijd! Maak deze muzikale trip van begin tot eind mee!

Conduct Disorder staat bij ons op de radar sinds zijn mix voor de Nachtparlement podcast, waarna we met veel enthousiasme zijn ontwikkeling volgen. Inmiddels draait deze Rotterdamse DJ als resident bij Operator Radio en heeft hiernaast in clubs als POING, Garage Noord en Doornroosje gespeeld tijdens clubnachten. Hier in Deventer kennen we Conduct Disorder oa. ook van zijn set op de boot bij Nachtparlement afgelopen zomer.

Voor wie het nog niet duidelijk was: dit wordt weer een hele dikke editie van Achter de Muren. De toegang is gratis(!), de sfeer perfect. Waarom zou je eigenlijk niet gaan?

Na de eerste editie van Achter de Muren heeft De Perifeer in overleg met de organisatie besloten om deze avonden publicitair en inhoudelijk te ondersteunen. Deze gratis toegankelijke ‘inloop-dance-café’ feesten zijn een belangrijk maar vooral ook heel erg tof initiatief van Peter Grevinga.

  20 mei 2023
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going