Achter de Muren: Bastian Benjamin

za 21 januari 2023

  I'm going

Opname door Bastian Benjamin

Afgelopen zomer draaide Bastian Benjamin een smerig lekkere set bij De Perifeer, die zich onverwacht ontpopte tot een allnighter, omdat de andere geboekte DJ’s zijn eclectische en onweerstaanbaar pompende flow niet meer wilden onderbreken. Na deze memorabele avond kijken we reikhalzend uit naar elke kans om opnieuw zo’n verzengende allnighter van Bastian Benjamin mee te beleven, balancerend tussen spacen en raven. Deze trip wil je écht van begin tot eind meemaken; we starten vroeg, kom op tijd.

De uit Deventer afkomstige Bastiaan van Vuuren aka Bastian Benjamin produceert electronica en breakbeat. Zijn muziek is een afwisseling tussen grote contrasten en repetitie, met vieze percussieve drums, zware bass sounds, en surrealistische soundscapes. Niet alleen geïnspireerd door een breed scala aan muziek, maar ook door verschillende dansstijlen en cinematografie. Bastiaan brengt veel energie met zijn optredens – zowel achter de decks, als in zijn live sets – waar hij de fijne lijn tussen spacen en raven bewandelt, begeleid door zijn modulaire synth en drumcomputer.

Na de eerste editie van Achter de Muren heeft De Perifeer in overleg met de organisatie besloten om deze avonden publicitair en inhoudelijk te ondersteunen. Deze gratis toegankelijke ‘techno-inloopcafé’ feesten zijn een belangrijk maar vooral ook heel erg tof initiatief van Peter Grevinga.

  21 januari 2023
  Aanvang: 20:00 uur
  Walhalla
  Entree: gratis!

  I'm going